Γιατί να επιλέξετε εμάς; Γιατί να επιλέξετε το testbiz.gr;

Στο testbiz.gr θα βρείτε υψηλών προδιαγραφών ψυχομετρικά τεστ, για ιδιώτες και για επιχειρήσεις που θέλουν να αξιολογήσουν παράγοντες που διακρίνονται μόνο μέσω των ειδικών αυτών τεστ.

Υψηλών προδιαγραφών ψυχομετρικά τεστ!


Testbiz
Αυτόματα αποτελέσματα και συγκρίσιμα γραφήματα

Testbiz demo


Μπορείτε να δείτε demo των ψυχομετρικών τεστ και να διαπιστώσετε την απλότητα και την επαγγελματική σχεδίαση με σκοπό την εύκολη συμπλήρωση τους.

>> Δείτε το demo των τεστ εδώ! <<

Το testbiz.gr έχει κατασκευαστεί από Έλληνες ψυχολόγους και ειδικούς προγραμματιστές H/Y προκειμένου να διαγιγνώσκει ικανότητες, χαρακτηριστικά προσωπικότητας και επαγγελματικές αξίες μέσω της χρήσης ειδικά σταθμισμένων επιστημονικών τεστ.

Στόχος του testbiz.gr είναι να παρέχει μια πιο αντικειμενική και αξιόπιστη εικόνα των προσόντων των υποψηφίων νέων εργαζομένων σε μια εργοδότρια εταιρεία.

Συχνά η διαδικασία επιλογής που ακολουθείται από μια εταιρεία μπορεί να στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στην υποκειμενική αξιολόγηση του συνεντευκτή, με αποτέλεσμα να επηρεάζεται από προκαταλήψεις, ιδεοληψίες και να καταλήγει σε εσφαλμένες κρίσεις σχετικά με την πραγματική εικόνα των υποψηφίων.

Το testbiz.gr παρέχει μέσω μιας σειράς έγκυρων και αξιόπιστων ψυχολογικών τεστ την δυνατότητα αξιολόγησης των προσόντων και των ικανοτήτων των εργαζομένων με τρόπο αμερόληπτο και αντικειμενικό.

Τα τεστ αναφέρονται σε συγκεκριμένες συμπεριφορές εντός του εργασιακού πλαισίου και η αξιολόγηση της επίδοσης του κάθε συμμετέχοντα πραγματοποιείται σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα του συνόλου του ελληνικού πληθυσμού.

Τα αποτελέσματα των τεστ είναι εμπιστευτικά και το testbiz.gr δεσμεύεται για την μη δημοσιοποίηση τους τηρώντας τις διατάξεις του νόμου περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων.

Όλα τα τεστ συνοδεύονται από αναλυτικά παραδείγματα και οδηγίες προκειμένου να διασφαλιστεί ότι τα έχετε κατανοήσει απόλυτα προτού ξεκινήσετε να τα συμπληρώνετε.

Για οποιαδήποτε απορία ή σχόλιο επιθυμείτε να διατυπώσετε προς το testbiz.gr μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στην διεύθυνση info@testbiz.gr

Διαχειριστικό Εργαλείο

Από την στιγμή που θα κάνετε Είσοδο στην ιστοσελίδα μας, θα έχετε στην διάθεσή σας το διαχειριστικό εργαλείο στην δεξιά μεριά της οθόνης σας. Με αυτό θα μπορείτε, εύκολα, αγοράσετε credits μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, μέσω του paypal ή της πιστωτικής σας κάρτας (εικόνα 1), να διαχειριστείτε τα διαθέσιμα credits και να δημιουργήσετε κωδικούς για εσάς, αν είσαστε ιδιώτης ή για τους εξεταζχόμενούς σας, αν είσαστε εταιρεία (εικόνα 2).

Διαχειριστικό εργαλείο τεστ αξιολόγησης Διαχειριστικό εργαλείο τεστ αξιολόγησης
(Εικόνα 1) (Εικόνα 2)

Επίσης έχετε την δυνατότητα να δείτε ή να εκτυπώσετε όλους τους διαθέσιμους κωδικούς σε μία λίστα (εικόνα 3).

Διαχειριστικό εργαλείο τεστ αξιολόγησης
(Εικόνα 3)

Αν είσαστε εταιρεία θα μπορείτε να δείτε όλους τους εξεταζόμενους σας που έχουν συμπληρώσει κάποιο από τα τεστ και να δείτε τα αποτελέσματα του, στο πεδίο "Εξεταζόμενοι" (εικόνα 4). Μπορείτε ακόμα, να χρησιμοποιείσετε την φόρμα αναζήτησης και να βρείτε ένα συγκεκριμένο εξεταζόμενο ή μία ομάδα εξεταζόμενων (εικόνα 5).

Διαχειριστικό εργαλείο τεστ αξιολόγησης Διαχειριστικό εργαλείο τεστ αξιολόγησης
(Εικόνα 4) (Εικόνα 5)

Επίσης έχετε την δυνατότητα να εκτυπώσετε τα αποτελέσματα του εξεταζόμενου που θέλετε (εικόνα 6).

Διαχειριστικό εργαλείο τεστ αξιολόγησης
(Εικόνα 6)
Τέλος μπορείτε να διαχειριστείτε τα στοιχεία της εταιρείας σας ή τα προσωπικά σας στοιχεία αν είσαστε ιδιώτης.


Είσοδος

Username:    
Password:     
  

Εγγραφή ως

Ξέχασα το password!

Το username είναι:
Στείλτε μου το password

Τι Είναι...Τι Είναι το Τεστ;