Ψυχομετρικά τεστ, Συχνες ερωτήσεις


Αποτελεί ένα διαδικτυακό χώρο στον οποίο άνθρωποι διαφόρων ειδικοτήτων και επαγγελμάτων μπορούν να συμπληρώσουν ψυχολογικά τεστ προκειμένου να διερευνήσουν ποικίλες πτυχές του χαρακτήρα τους και των ικανοτήτων τους.

Σε ποιους απευθύνεται το testbiz.gr;

Το testbiz.gr απευθύνεται τόσο σε εταιρείες όσο και σε ιδιώτες. Οι εταιρείες μπορούν μέσω του testbiz.gr να αξιολογήσουν με τρόπο έγκυρο και αξιόπιστο τα προσόντα των ήδη υπαρχόντων ή μελλοντικών συνεργατών τους. Οι ιδιώτες μπορούν μέσω της συμπλήρωσης των τεστ να λάβουν πολύτιμες πληροφορίες για τον εαυτό τους, να αυξήσουν τον βαθμό αυτογνωσίας τους και να προετοιμαστούν για ανάλογες δοκιμασίες στο μέλλον στα πλαίσια της προσπάθειας τους για πρόσληψη από μια εταιρεία.

Πως μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα ή περισσότερα από τα Credits ως Εταιρεία;

"Μπορείτε να δείτε την απάντηση ΕΔΩ"

Πόσο χρόνο απαιτεί η συμπλήρωση του κάθε τεστ;

Αυτό εξαρτάται από το είδος και το θέμα του τεστ. Τα περισσότερα από τα τεστ δεν απαιτούν περισσότερο από 20 λεπτά. Το μέγιστο απαιτούμενο χρονικό διάστημα για την συμπλήρωση τεστ είναι τα 60 λεπτά.

Τι αποτελέσματα θα λάβω από την συμπλήρωση των τεστ;

Κάθε τεστ παρέχει στον εξεταζόμενο με αυτοματοποιημένο τρόπο 3 ειδών αποτελέσματα. Συγκεκριμένα για κάθε εξεταζόμενο παρέχεται:

a) μια γενική έκθεση σχετικά με το περιεχόμενο του τεστ και την ερμηνεία των αποτελεσμάτων του με τρόπο εύληπτο και περιεκτικό,
β) μια μονοσέλιδη αναφορά με αριθμητικούς δείκτες σχετικά με την απόδοση στο τεστ σε σύγκριση με την μέγιστη δυνατή βαθμολογία αλλά και σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα της στάθμισης για τον ελληνικό πληθυσμό,
γ) μια εξατομικευμένη έκθεση σχετικά με τα χαρακτηριστικά του εξεταζόμενου, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες του. Οι εξατομικευμένες εκθέσεις ανά τεστ κυμαίνονται από 10 - 3000 ανάλογα με την θεματική του τεστ.

Θα είναι τα αποτελέσματα μου απόρρητα;

Το testbiz.gr δεσμεύεται με βάση τους νόμους για την προστασία του απορρήτου των προσωπικών στοιχείων ότι τα αποτελέσματα κάθε τεστ αποστέλλονται μόνο στους νόμιμους δικαιούχους, δηλαδή είτε στον ιδιώτη είτε στην εταιρεία οι οποίοι μίσθωσαν την χρήση των τεστ. Επίσης το testbiz.gr δεσμεύεται ότι δεν θα πουλήσει αποτελέσματα σε ενδιαφερόμενους τρίτους (εταιρείες δημοσκοπήσεων, μαρκετινγκ κ.α.) σεβόμενο τους διεθνώς αναγνωρισμένους και ισχύοντες κανόνες δεοντολογίας και μεθοδολογίας.

Το ποσό αυτό αναφέρεται στην αποστολή των αποτελεσμάτων μέσω e-mail ή στην εμφάνιση τους σε ειδικό διαδικτυακό χώρο εντός του testbiz.gr ο οποίος θα είναι προσβάσιμος μόνο από τον κατά περίπτωση δικαιούχο. Για εταιρείες καθώς και για μαζική χρήση των τεστ η χρέωση μειώνεται. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις χρεώσεις δείτε το κομμάτι με τις πληροφορίες χρέωσης. Δείτε τον Τιμοκατάλογο.

Πως μπορώ να πληρώσω για να λάβω τα αποτελέσματα του τεστ που συμπλήρωσα;

Υπάρχει δυνατότητα εξόφλησης μέσω πιστωτικής κάρτας ή μέσω της απευθείας καταβολής των χρημάτων για την αγορά των απαιτούμενων κωδικών στα γραφεία της εταιρείας μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις χρεώσεις δείτε το κομμάτι με τις πληροφορίες χρέωσης.

Θα είναι όμως οι πληροφορίες που θα δώσω για την πιστωτική μου κάρτα ασφαλείς;

Ναι απολύτως. Το testbiz.gr χρησιμοποιεί τα τελειότερα και αρτιότερα συστήματα κωδικοποίησης και απόκρυψης δεδομένων προκειμένου να μην κινδυνεύει σε καμία περίπτωση από υποκλοπές ή άλλους κινδύνους.
Η παροχή έγκρισης για τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας και η συνεπακόλουθη χρέωση για τα αποτελέσματα των τεστ πραγματοποιείται με την συμβολή της Τράπεζας EUROBANK και τη συνεργασία της VerySign, μέσω της τράπεζας.
Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας ελέγχονται μέσω του συστήματος της τράπεζας μέσω μιας ασφαλούς συνδέσεως και εν συνεχεία η πραγματοποιούμενη χρέωση σας κοινοποιείται στην οθόνη του υπολογιστή σας αναμένοντας την τελική σας έγκριση για να ολοκληρωθεί.

Τι γίνεται σε περίπτωση τεχνικών δυσκολιών στο site;

Οι άρτια καταρτισμένοι τεχνικοί μας διασφαλίζουν ότι η λειτουργία του δεν θα παρεμποδίζεται από προβλήματα. Σε περίπτωση που διαπιστώνετε δυσκολίες στην λειτουργία του site παρακαλούμε αναφέρετε το στο τεχνικό τμήμα (info@testbiz.gr)

Μπορεί να πραγματοποιηθεί μαζική χορήγηση των τεστ στο σύνολο των εργαζομένων ή των υποψήφιων συνεργατών μιας εταιρείας;

Ναι είναι εφικτό. Για χορηγήσεις σε μεγάλα γκρουπ εξεταζομένων ισχύουν χαμηλότερες τιμές χρέωσης. Για περισσότερες πληροφορίες συμβουλευτείτε τις πληροφορίες χρέωσης.
Τιμοκατάλογος Για οποιαδήποτε άλλη ερώτηση για το site και την λειτουργία του μπορείτε να επικοινωνείτε στα παρακάτω info@testbiz.gr

Είσοδος

Username:    
Password:     
  

Εγγραφή ως

Ξέχασα το password!

Το username είναι:
Στείλτε μου το password

Τι Είναι...Τι Είναι το Τεστ;