Τεστ για ναυτιλιακές εταιρείες

Στην ναυτιλία το κύριο ενδιαφέρον δεν είναι στο τι κάνουν οι εργαζόμενοι αλλά στο πως το καταφέρνουν.

Ένας από τους μεγαλύτερους προπονητές στην ιστορία του ΝΒΑ, ο Πατ Ράιλι, κάποτε είπε: «Δώσε μου ένα μεγαλοφυές σχέδιο και μέτριους παίκτες και δεν θα καταφέρουμε τίποτα». Ο λόγος που ο συγκεκριμένος προπονητής εκστόμισε αυτή την ατάκα είναι ότι στην πολυετή και γεμάτη νίκες καριέρα του είχε καθοδηγήσει ομάδες με τεράστιο ταλέντο και ομάδες με λιγότερο ταλέντο. Τα συστήματα, οι τακτικές, η προετοιμασία που ακολουθούσε ήταν πάντα ίδια. Οι παίκτες που μετουσίωναν αυτά τα συστήματα σε πράξη ήταν που έκαναν την διαφορά. Το ίδιο ισχύει και στον τομέα της ναυτιλίας.

Οι ειδικοί και οι πεπειραμένοι και επιτυχημένοι επαγγελματίες στην ναυτιλία ομόφωνα πιστεύουν ότι η επιλογή προσωπικού είναι ένας από τους κεντρικότερους παράγοντες επιτυχίας και ομαλής λειτουργίας.

Τεστ για ΝαυτιλιακέςΠως όμως μια ναυτιλιακή εταιρεία μπορεί να διασφαλίσει ότι επιλέγει συστηματικά και συνεχώς τους καλύτερους συνεργάτες;

Η απάντηση μπορεί να δοθεί με μια μόνο λέξη: Testbiz

To Testbiz είναι μια επαναστατική πλατφόρμα που επιτρέπει σε Ιδιοκτήτες, Γενικούς Διευθυντές και στελέχη Ανθρωπίνων Πόρων να αξιολογήσουν με ακρίβεια, αξιοπιστία και εγκυρότητα στοιχεία προσωπικότητας και ικανότητες έτσι ώστε να διασφαλίσουν ότι επιλέγουν ως συνεργάτες τους τα καλύτερα ταλέντα.

Το Testbiz είναι ένα παγκοσμίως διαδεδομένο λογισμικό το οποίο εξειδικεύεται στην επιλογή προσωπικού στον τομέα της Ναυτιλίας και παρέχει αξιόπιστη και έγκυρη ψυχομετρική αξιολόγηση μέσω της χρήσης ψηφιοποιημένων τεστ.

Το Testbiz περιλαμβάνει 10 σταθμισμένα τεστ, τα οποία είναι ψηφιοποιημένα και έτοιμα προς άμεση χρήση. (Προσωπικότητα, Συναισθηματική Νοημοσύνη, Αξίες, Ηγεσία, Αριθμητική Ικανότητα, Γλωσσική Ικανότητα, IQ, Λήψη αποφάσεων κ.α.). Τα τεστ συμπληρώνονται ηλεκτρονικά μέσω internet ανά πάσα στιγμή παντού στον κόσμο. Με την συμπλήρωση του κάθε τεστ από τον υποψήφιο, η εταιρεία που τα χρησιμοποιεί μπορεί να λάβει αυτοματοποιημένα reports με τα αποτελέσματα, αριθμητικούς δείκτες, διαγράμματα, επεξηγηματική έκθεση και συγκριτικά στοιχεία.

Η χρήση των τεστ είναι απλή, εύκολη και γρήγορη, με μεγάλη διαφοροποιητική ισχύ και σαν αποτέλεσμα παρέχουν σημαντική βοήθεια σε σχέση με αποφάσεις για την πρόσληψη νέων συνεργατών.

Τεστ πληρώματος ΝαυτιλιακήςΠροκειμένου να δείτε περισσότερα στοιχεία σχετικά με τα τεστ, την χρήση τους και την δυναμική τους. Σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@testbiz.gr

Το ευρύ πελατολόγιο μας στον χώρο της Ναυτιλίας αξιοποιεί την δύναμη των τεστ σαν ένα εργαλείο διάγνωσης μελλοντικής απόδοσης, προσαρμογής, ικανοτήτων και ήθους/ δεοντολογικής συμπεριφοράς στους συνεργάτες που επιλέγουν.

Δείτε όλα τα διαθέσιμα τεστ για ναυτιλιακές εταιρείες...

τεστ για ναυτιλιακές εταιρείες

Είσοδος

Username:    
Password:     
  

Εγγραφή ως

Ξέχασα το password!

Το username είναι:
Στείλτε μου το password

Τι Είναι...Τι Είναι το Τεστ;