Αξιολόγιση προσωπικού, ο σκοπός του TestBiz

Ο σκοπός του testΒiz.gr είναι να καταστεί πολύτιμος στρατηγικός σύμμαχος εταιρειών και επαγγελματιών στο κομμάτι της επιστημονικής αξιολόγησης προσόντων, ικανοτήτων και χαρακτηριστικών προσωπικότητας.

Ιδιαίτερα την τελευταία δεκαετία λόγω της αύξησης του μέσου μορφωτικού επιπέδου και της πληθώρας υποψηφίων εργαζομένων ανά επαγγελματική ειδικότητα, η αξιολόγηση στοιχείων όπως είναι η συναισθηματική νοημοσύνη, η προσωπικότητα, οι επαγγελματικές αξίες, ο τρόπος λήψης απόφασης, η ομαδικότητα και τα κίνητρα διασφαλίζουν την επιτυχία.

Το testΒiz.gr εξασφάλισε κατ' αποκλειστικότητα έγκυρα και αξιόπιστα ψυχολογικά τεστ, κατασκευασμένα από έλληνες επιστήμονες και σταθμισμένα σε ελληνικό πληθυσμό.

Με τα τεστ αυτά εμπλουτίζεται η διαδικασία της επιλογής ή της αξιολόγησης των εργαζομένων σε μια εταιρεία και αντιμετωπίζονται προβλήματα εσφαλμένων κρίσεων που απορρέουν συχνά από την υποκειμενική αντίληψη του υπευθύνου ανθρώπινου δυναμικού καθώς και από την χρήση ξενόφερτων αστάθμιστων τεστ.

Η ύπαρξη διαδικτυακού χώρου επιστημονικής αξιολόγησης προσόντων και ικανοτήτων αποτελεί καινοτομία για τον ελληνικό χώρο.

Με την χρήση του testΒiz.gr οι εταιρείες και οι επαγγελματίες όλων των ειδικοτήτων θα μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν επιστημονικά τεστ χωρίς να επιβαρύνονται από δυσβάσταχτα κόστη απόκτησης πνευματικών δικαιωμάτων, με τρόπο αδιάβλητο, αντικειμενικό και κυρίως εύχρηστο και αποτελεσματικό.

Είσοδος

Username:    
Password:     
  

Εγγραφή ως

Ξέχασα το password!

Το username είναι:
Στείλτε μου το password

Τι Είναι...Τι Είναι το Τεστ;