Τιμοκατάλογος τεστ αξιολόγισης - Πληροφορίες χρέωσης

Η αξιολόγηση σε κάθε ένα από τα τεστ που φιλοξενούνται στο testBiz.gr κοστολογείται ανά εξεταζόμενο. Όλα τα στοιχεία των αξιολογήσεων είναι εμπιστευτικά.

Αφού επιλέξετε το τεστ που σας ενδιαφέρει, δώστε τα προσωπικά στοιχεία που σας ζητούνται και εν συνεχεία προχωρήστε στην συμπλήρωση του. Εξειδικευμένες οδηγίες και παραδείγματα παρέχονται για όλα τα τεστ προκειμένου να διασφαλιστεί ότι όσοι τα συμπληρώνουν δεν αντιμετωπίζουν δυσκολίες ή η επίδοση τους δεν επηρεάζεται από απορίες σχετικά με την δομή του κάθε τεστ. Όταν ολοκληρώσετε την συμπλήρωση του τεστ θα σας εμφανιστεί η σχετική φόρμα για την εισαγωγή των στοιχείων χρέωσης.

Επιλέξτε τον τύπο πιστωτικής κάρτας και σιγουρευτείτε ότι δεν έχει παρέλθει η ημερομηνία λήξης της. Εισάγετε τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν στην φόρμα στα αντίστοιχα πεδία και πατήστε ENTER.

Η τράπεζα με την οποία συνεργαζόμαστε θα επεξεργαστεί τα στοιχεία σας και θα πραγματοποιήσει την χρέωση. Μόλις δοθεί η έγκριση από την τράπεζα τα αποτελέσματα της αξιολόγησης στο τεστ θα σας αποσταλούν μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση που θα παρέχετε ή εναλλακτικά θα μπορούν να σας εμφανιστούν διαδικτυακά εισάγοντας τον κωδικό που θα σας έχει δοθεί.

Για μαζικές χορηγήσεις τεστ καθώς και για συχνή χρήση των υπηρεσιών του testbiz.gr, το αρχικό κόστος €30.00 Ευρώ , ανά εξεταζόμενο μειώνεται.

Για εταιρείες ή ιδιώτες που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες του testBiz.gr μαζικά (αγοράζοντας δηλαδή πολλούς κωδικούς πακέτο) ισχύει η παρακάτω διαβάθμιση:

€30.00 Ευρώ
€145.00 Ευρώ
€560.00 Ευρώ
€1,350.00 Ευρώ
€2,600.00 Ευρώ
€5,000.00 Ευρώ

Στις παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ.

Τόσο για τις μαζικές όσο και για τις συχνές χρήσεις δεν υφίστανται χρονικοί περιορισμοί, δηλαδή ο ιδιώτης ή η εταιρεία που αγοράζει τις αξιολογήσεις δεν περιορίζεται χρονικά σχετικά με το πότε ή μέχρι πότε θα πρέπει να τις υλοποιήσει.

Για οποιαδήποτε απορία ή σχόλια σχετικά με τις πληροφορίες χρέωσης μπορείτε να επικοινωνείτε μέσω e-mail στο: info@testbiz.gr

Είσοδος

Username:    
Password:     
  

Εγγραφή ως

Ξέχασα το password!

Το username είναι:
Στείλτε μου το password

Τι Είναι...Τι Είναι το Τεστ;