Τεστ Αξιολόγισης Προσωπικού

Στο testBiz.gr θα βρείτε τεστ που εξετάζουν τον βαθμό συναισθηματικής νοημοσύνης, την προσωπικότητα, την αυτοεκτίμηση, την αφαιρετική-κριτική σκέψη, τον τρόπο λήψης απόφασης, τις επαγγελματικές αξίες, την επαγγελματική ικανοποίηση καθώς και την γλωσσική και αριθμητική ικανότητα. Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από την χρήση των τεστ.

Γιατί να συνεργαστείτε μαζί μας;

Γιατί μαζί μας
Τέτοιου είδους τεστ χρησιμοποιούνται από την πλειοψηφία των μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών και σταδιακά τείνουν να αποτελέσουν συνήθη πρακτική και μεταξύ των ελληνικών εταιρειών. Τα τεστ αυτά λειτουργούν συνεπικουρικά με την συνέντευξη στην διαδικασία της επιλογής προσωπικού καθώς και στις διαδικασίες αξιολόγησης παρέχοντας αντικειμενικά αξιόπιστα και έγκυρα αποτελέσματα και προφυλάσσοντας από παραπλανητικές και συχνά εσφαλμένες κρίσεις.

Τα τεστ αναφέρονται σε συγκεκριμένες συμπεριφορές και η αξιολόγηση της επίδοσης του κάθε συμμετέχοντα πραγματοποιείται σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα του συνόλου του ελληνικού πληθυσμού. Τα αποτελέσματα των τεστ είναι εμπιστευτικά και το testBiz.gr δεσμεύεται για την μη δημοσιοποίηση τους τηρώντας τις διατάξεις του νόμου περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων.

Το testΒiz.gr εξασφάλισε κατ' αποκλειστικότητα έγκυρα και αξιόπιστα ψυχολογικά τεστ, κατασκευασμένα από έλληνες επιστήμονες και σταθμισμένα σε ελληνικό πληθυσμό.

Με τα τεστ αυτά εμπλουτίζεται η διαδικασία της επιλογής ή της αξιολόγησης των εργαζομένων σε μια εταιρεία και αντιμετωπίζονται προβλήματα εσφαλμένων κρίσεων που απορρέουν συχνά από την υποκειμενική αντίληψη του υπευθύνου ανθρώπινου δυναμικού καθώς και από την χρήση ξενόφερτων αστάθμιστων τεστ.

Η ύπαρξη διαδικτυακού χώρου επιστημονικής αξιολόγησης προσόντων και ικανοτήτων αποτελεί καινοτομία για τον ελληνικό χώρο.

Με την χρήση του testΒiz.gr οι εταιρείες και οι επαγγελματίες όλων των ειδικοτήτων θα μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν επιστημονικά τεστ χωρίς να επιβαρύνονται από δυσβάσταχτα κόστη απόκτησης πνευματικών δικαιωμάτων, με τρόπο αδιάβλητο, αντικειμενικό και κυρίως εύχρηστο και αποτελεσματικό.

Άλλες Υπηρεσίες

Job Analysis - Job Descriptions
Job Analysis - Job Descriptions

Η εταιρεία μας, αποτελούμενη από έμπειρα στελέχη ανθρώπινου δυναμικού μπορεί να αναλάβει και να καλύψει τις ανάγκες ανάλυσης καθηκόντων και χαρακτηριστικών των εργασιακών θέσεων της επιχείρησης σας εύστοχα, γρήγορα, επιστημονικά και αποτελεσματικά. Η διαδικασία ακολουθεί όλες τις αρχές του σύγχρονου μάνατζμεντ και της οργανωτικής ψυχολογίας.

περισσότερα
Υπηρεσία Κατασκευής Τεστ
Υπηρεσία Κατασκευής Τεστ

Τα τεστ κατασκευάζονται από ειδικούς Ψυχολόγους με σημαντικό υπόβαθρο στον χώρο της εργασίας και της στατιστικής και σύμφωνα με συγκεκριμένους μεθοδολογικούς κανόνες του κλάδου της Ψυχομετρίας.                                           

περισσότερα
Υπηρεσία Στελέχωσης - Recruiting
Υπηρεσία Στελέχωσης - Recruiting

Σε μια πρώτη φάση αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες του πελάτη - επιχειρηματία και διατυπώνουμε τους στόχους της στελέχωσης. Η διαδικασία επικεντρώνεται στο ταίριασμα μεταξύ ικανοτήτων, προσωπικότητας και εμπειρίας των υποψηφίων και των χαρακτηριστικών, των απαιτήσεων και της κουλτούρας του οργανισμού.

περισσότερα